Catering tijdens de vergadering? Niet op een lege maag

Catering vergadering

Op elk moment van de dag catering

Vergaderen kan natuurlijk niet op een lege maag. Maar het is ook weer zoveel moeite om elke keer uw eigen eten mee te nemen voor een vergadering. Vooral wanneer deze misschien maar één uur duurt. Daarom bieden wij verschillende soorten catering aan voor tijdens de vergadering. Op de pagina ‘Catering’ staan buffetten voor zowel ontbijt, lunch en diner als dessert. Daarnaast bieden wij soepen aan en een aantal keuzemenu’s voor het diner. Deze menu’s zullen hieronder verder worden beschreven. Bovendien zijn er altijd warme dranken en frisdranken beschikbaar voor tijdens de vergadering. Zit er niets voor u tussen? Dan is het ook mogelijk om een externe cateringservice te regelen.

Verschillende buffetten

Zoals hierboven al gezegd is, is er een ontbijt, lunch, diner en dessertbuffet. Het ontbijtbuffet bestaat voornamelijk uit diverse broodjes en beleg. Ook wordt hier jus d’orange, melk en karnemelk bij geserveerd. Het lunchbuffet is heeft soortgelijke opties, hoewel hierbij veel meer keuze is. Voor het diner zijn er vier menu’s. Het eerste menu bestaat uit wok groenten met schnitzel of kipfilet en rijst. Het is ook mogelijk hier aardappelen bij te bestellen. Menu nummer twee is een menu met zalm en rijst of aardappelen. Hierbij wordt een soep naar keuze geserveerd. De laatste twee menu’s  zijn twee pastagerechten. Voor het dessert heeft u keuze uit vier zoete opties.

Externe catering

Natuurlijk is het ook mogelijk om  een externe cateringservice van een restaurant in de buurt bestellen. Deze kan worden bezorgd en zal worden ontvangen door de vergaderlocatie. Externe cateringservice wordt volledig geregeld door de vergaderlocatie. Zodat u zich kan concentreren op de vergadering. Deze prijs van deze externe service echter niet bij de prijs van de vergaderruimte inbegrepen. Hierop kunt u besparen door gebruik te maken van de relatief voordelige interne cateringservice.

Neem contact met ons op

Wat u ook nodig heeft voor een vergadering, Vergaderlocatie Utrecht 030 heeft aan alles gedacht! Dat betekent dus ook de catering voor tussendoor. Wilt u ook kunnen vergaderen en beschikking hebben tot zowel een gepaste ruimte en catering als alle andere faciliteiten? Bijvoorbeeld goede Wifi en een beamer met scherm? Dat kan absoluut. Neem hiervoor en natuurlijk voor extra informatie contact met ons op. Onze gegevens kunt u vinden onder het kopje ‘contact’ rechts bovenaan de webpagina. U kunt natuurlijk ook direct een vergaderzaal reserveren via de webpagina.