De gekste vergaderlocaties van de wereld!

de gekste vergaderlocaties

Ongewone vergaderlocaties

Met alle vergaderlocaties in de wereld denkt u bijna dat er te veel zijn. Althans, te veel voor de teams die er kunnen vergaderen. Maar wat zijn dan eigenlijk de uitschieters? Welk soort locaties zou u echt die aan gedacht hebben bij het zoeken van een vergaderlocatie? Hieronder staat een korte lijst met de meest ongewone voorbeelden.

Vergaderen in de kerk

De vergadering hoeft niet per se over religieuze onderwerpen te gaan om in een kerk plaats te vinden. Ook hoeft u zelf niet per se religieus te zijn. Kerken met leegstaande kloosters bieden de extra ruimte namelijk graag aan voor iedereen die er zou willen vergaderen. Een nadeel hiervan is dat parkeerplaatsen in de stad niet altijd even beschikbaar zijn. Ook is de wat minder moderne omgeving niet meteen ieders voorkeur.

Vergaderen in de dierentuin

Wanneer je in de dierentuin vergadert, is het prima mogelijk om een dagje uit te combineren met de vergadering. Inderdaad, ook dierentuinen verlenen tegenwoordig bepaalde ruimtes aan teams die er zouden willen vergaderen. Het is echter nog maar de vraag of dit zo’n goed idee is wat betreft rust en concentratie. U zou maar net dichtbij een verblijf met zeer luidruchtige dieren moeten vergaderen. En hoeveel tijd is er na de vergadering überhaupt nog om een aantal dieren te bezichtigen? Het is zeker een unieke vergaderlocatie, maar er is geen garantie dat deze zo efficiënt is.

Het hoogste gebouw ter wereld

In hotels is het ook mogelijk om te vergaderen en de Burj Khalifa in Dubai is geen uitzondering. Deze locatie is erg indrukwekkend, omdat het namelijk het hoogste gebouw in de wereld is. Dit gebouw is meter hoog en heeft op de bovenste verdieping een uitkijkplatform. Wie last heeft van hoogtevrees kan maar beter in de vergaderruimte blijven. En wie in Nederland woont doet er toch vaak verstandiger aan om voor een vergadering ook in Nederland te blijven.

Toch meer voorkeur voor normale vergaderlocaties?

Deze unieke plekken zijn allemaal erg bewonderingswaardig, maar wat als de voorkeur toch uitgaat naar een rustige plek? Om de focus tijdens een vergadering bij de agendapunten te houden, is een rustige omgeving van essentieel belang. Ook zijn vergaderlocaties die dichtbij een centrale locatie gelegen zijn zeer wenselijk. Net als bepaalde faciliteiten als Wifi en een beamer, genoeg parkeerplaatsen en eventuele catering. Dit alles kunt u vinden bij Vergaderlocatie Utrecht 030. Wij zijn niet ver van Utrecht centraal gesitueerd en bieden gratis parkeerplekken op ons eigen terrein.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.