De meest unieke vergaderlocaties

De meest unieke vergaderlocaties

De meest unieke vergaderlocaties

Op een drukbezochte netwerkborrel werden geanimeerd ervaringen met vergaderlocaties uitgewisseld. Kleine achterafzaaltjes tot aan glossy vergaderzalen met uitzicht op de skyline van New York passeerden de revue. Het aanbod van alternatieve mogelijkheden is nog steeds in stijgende lijn, al blijkt een ‘normale’ vergaderlocatie in veel gevallen toch het meest praktisch en betaalbaar.

Bijzonder om bijvoorbeeld een creatieve brainstorm te organiseren. Ruimer dan je denk en ook bij weer en wind een droge optie, met daarbij toch een buitengevoel. Even helemaal iets anders en voor wie als kind graag tenten bouwde in een weilandje; even terug naar een open mind setting die je als volwassenen vaak wat bent kwijtgeraakt.

Boerderij

In de hooiberg, in een bedstede, in een koeienstal; er is van alles mogelijk en met een stevige lunch van gezonde boerderijproducten goed verzorgd. Het jasje, de stropdas en de hakken mogen thuisblijven.

Varen

Op het water aan het werk is echt een bijzondere ervaring. Terwijl je spijkers met koppen slaat drijft de wereld langzaam aan je voorbij. De kombuis is niet groot maar een heerlijke lunch blijkt geen probleem. Bij mooi weer deze vaak geserveerd op het dek, afhankelijk van de grootte van het schip

Luchtballon

Voor deze optie is last van hoogtevrees niet ideaal, maar er zijn vast onderwerpen waarbij overleg met je hoofd in de wolken uitstekend werkt. Los van de grond en van alle aardse beslommeringen krijg je een andere kijk op de wereld. Dat leidt vaak tot nieuwe inzichten en die zijn vaak hard nodig in het bedrijfsleven. Het weer moet wel meezitten natuurlijk.

Kasteel

Veel kastelen hebben hun functie als woning al lang geleden verloren. De deuren openen voor vergadering is een goede bron van inkomsten.Veel van deze vergader-chateaus bevinden zich temidden van riante kasteeltuinen. Met een vorstelijke bediening voel je je al gauw kasteelheer- of vrouw, al moet er natuurlijk wel worden gewerkt.

Reserveer nu

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.