Goedkope vergaderruimte

Boek nu de ideale goedkope vergaderruimte!

Als je voor de organisatie waar je werkt een vergadering moet regelen waarbij collega’s van meerdere vestigingen samenkomen, dan is Utrecht een perfecte locatie voor de bijeenkomst. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer is Utrecht de ultieme vergaderlocatie. Maar dan heb je ook nog een concrete vergaderruimte nodig en als het even kan een ruimte die wél aan je eisen voldoet, maar waarvoor je niet te veel betaalt. Dan heb je met Vergaderlocatie Utrecht 030 gevonden wat je zoekt: dé ideale goedkope vergaderruimte!

Gratis parkeren bij goedkope vergaderruimte

Zoals gezegd maakt de centrale ligging Utrecht tot een handige plek voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Dat wil echter niet zeggen dat iedere locatie ín Utrecht even geschikt is. Op sommige plekken moet je alsnog lang zoeken naar een parkeerplaats, terwijl andere vergaderruimtes zulke hoge tarieven rekenen dat je ver boven je budget uitkomt. Vergaderlocatie Utrecht 030 is in al deze opzichten anders – in de positieve betekenis van het woord! Kies je voor deze goedkope vergaderruimte, dan kun je bijvoorbeeld gratis en vrij parkeren, en dat in hartje Utrecht. Daarnaast heb je er vijf zaalopties tot je beschikking, van de ‘Frankrijk’-zaal die geschikt is voor twee tot zes personen tot de ‘Amerika’-zaal waar je terecht kunt met twintig tot vijfentwintig personen.

Goedkope vergaderruimte snel geregeld

Op deze betaalbare vergaderlocatie beschik je tijdens je vergadering uiteraard over alle moderne communicatiemiddelen en comfort. Zo hebben al onze zalen wifi over een glasvezelnetwerk, kun je gebruikmaken van een beamer en zijn de ruimtes voorzien van airco. Luxe bureaustoelen, een waterkoeler en een koffieautomaat zijn wat ons betreft vanzelfsprekendheden. Reserveren gaat eenvoudig en snel via de website van deze goedkope vergaderlocatie Utrecht. Je vult in op welke datum je wilt vergaderen en met hoeveel personen en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Wil je er zeker van zijn dat jullie eerstvolgende vergadering een succes wordt? Reserveer dan vandaag nog deze ideale goedkope vergaderruimte!