Hoe, wat en waar?

hoe wat waar

Op zoek naar een ideale vergaderlocatie?

Elk team moet om de zoveel tijd vergaderen. Het kan dan zijn dat zij niet direct een vergaderzaal tot hun beschikking hebben waar dit mogelijk is. Deze huren zij dan af voor belangrijke besprekingen. En wanneer dit gebeurt, is het wel zo belangrijk dat het een goede locatie is. Maar wat zijn de kenmerken van de ideale vergaderlocatie precies? En waarom maakt de locatie van deze vergaderzaal zoveel uit? De antwoorden op deze vragen zullen hieronder verder worden beschreven. En wie weet, vindt u met deze kennis de perfecte vergaderlocatie.

Vergaderen op een rustige locatie, maar waar?

Vergaderen doen mensen natuurlijk het liefste op een rustige plek. Midden in het centrum is daarom geen goede locatie. Er is constant afleiding van buiten af en bovendien zijn er weinig beschikbare parkeerplaatsen. Aan de andere kant is het ook belangrijk dat deze locatie goed te bereiken is. Ergens diep in het bos in een blokhutje vergaderen is dus ook geen optie. Het maakt in dat geval niet uit hoe rustig het daar is. Dus waar is dan de goede optie voor een vergaderlocatie? En waarom?

Waarom maakt het uit waar je vergadert?

Hierboven zijn al een aantal redenen gegeven om niet midden in de stad te gaan vergaderen. Maar heeft u er al eens aan gedacht om net buiten het centrum te vergaderen? Een locatie als deze is gemakkelijk te bereiken. Bovendien er is weinig overlast van het rumoer van het centrum. Ook is het belangrijk dat er voldoende faciliteiten aanwezig zijn. Wanneer dit niet zo is, kan iedere ruimte met een tafel en een aantal stoelen een vergaderzaal genoemd worden. Als laatste is genoeg ruimte is om te vergaderen. Een team van 30 personen kan namelijk niet in een ruimte voor 15 mensen vergaderen.

Waar bevindt de perfecte locatie zich?

U denkt misschien, waar zijn er voorbeelden van zo’n vergaderlocatie te vinden? Voor teams in de directe omgeving van Utrecht is de 2e Daalsedijk een goed voorbeeld. Onze vestiging is niet alleen gesitueerd op een rustige, maar toch makkelijk te bereiken plek. Vergaderlocatie Utrecht 030 biedt ook een variatie aan handige voorzieningen. Denk hierbij aan voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Of natuurlijk aan onze cateringservice of faciliteiten. Deze faciliteiten bestaan onder andere uit gratis Wifi en een beamer voor Powerpoint presentaties. Ook is er eventueel een whiteboard om extra details van de bespreking op te schrijven.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.