De perfecte vergaderlocatie in Utrecht!

perfecte vergaderlocatie utrecht

Kenmerken van een goede vergaderlocatie

Een goede vergadering begint vaak met een goede vergaderlocatie. Dit heeft een aantal redenen. Om te beginnen kan er geen vergadering gehouden worden zonder eerst af te spreken waar dit gebeurt. De andere redenen hebben allemaal met de kenmerken van deze locatie te maken. Maar wat zijn deze kenmerken precies? En waarom zijn dit zulke belangrijke factoren voor een productieve vergadering? Dat zal hieronder verder worden beschreven.

Centraal gelegen en bereikbaar voor het hele team

Wanneer een vergaderlocatie slecht of niet te bereiken is, kan het zijn dat mensen niet komen opdagen. Bovendien kunnen mensen verdwaald raken en te laat aankomen bij de vergaderzaal. Daarom is vergaderlocatie Utrecht 030 dichtbij Utrecht centraal gelegen en makkelijk te bereiken vanuit de binnenstad. Maar wij houden rekening met meer dan de bereikbaarheid. Ook aan de beschikbaarheid van een grotere hoeveelheid paarkeerplaatsen hebben wij gedacht.

Een vergaderlocatie met genoeg parkeerplaatsen

In grote steden als Utrecht is het vaak moeilijk een parkeerplaats dichtbij uw bestemming te vinden. Vooral wanneer u op zoek bent naar een gratis parkeerplaats. Onze locatie is gelegen bij op een bedrijventerrein waar meer dan genoeg parkeerplaatsen zijn. Het verschil met de parkeerplaatsen in de straat is dat u voor onze parkeerplaatsen niet hoeft te betalen. Op deze manier is het ook niet zo erg wanneer de vergadering uitloopt. Ook is het handig om uit een aantal zalen te kunnen kiezen. Wij bieden namelijk vergaderzalen aan voor zowel grote als kleinere teams.

Een rustige omgeving zonder afleiding

Wat zeer belangrijk is voor de productiviteit van een vergadering is een gebrek aan afleidende elementen. Hierbij kan de locatie een grote factor zijn. Vergaderlocaties die bijvoorbeeld in de haven gelegen zijn niet de meest rustige plekken. Een bedrijventerrein naast een woonwijk is daarentegen een wereld van verschil. Helemaal wanneer dit bedrijventerrein grotendeels bestaat uit kantoorpanden en je dus niet de hele dag last hebt van vrachtverkeer.

Faciliteiten en catering

Naast een gebrek aan afleiding is het ook fijn om voldoende faciliteiten aanwezig te hebben. Neem bijvoorbeeld een beamer en display scherm voor Powerpoints. Of een whiteboard voor eventuele checklists of schema’s die gemaakt moeten worden. Bovendien is er catering aanwezig voor zowel ‘s ochtends, ‘s middags en ’s avonds. U kunt ook externe catering laten afleveren bij de vergaderlocatie, wanneer dit wenselijk zou zijn. Zo hoeft er in ieder geval niemand honger te krijgen tijdens de vergadering.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.