Vergaderen met alles erop en eraan

Vergaderen met alles erop en eraan

Klein of groot team? Alles kan!

Er komt meer kijken bij een vergadering dan alleen samenkomen en dingen bespreken. Om uw agendapunten bespreekbaar te maken, zijn er een aantal dingen nodig. Dit geldt ook voor de taak om het gehele team te laten opletten. Wiens aandacht ligt bijvoorbeeld bij vergaderen als hij of zij honger krijgt? Dus wat is er eigenlijk nodig om een effectieve vergadering te kunnen houden? Dat zal hieronder verder worden uitgelegd. Als eerste is het een goede zaak om een geschikte vergaderzaal te vinden. Een zaal waar maximaal vijftien personen aan tafel kunnen zitten is natuurlijk niet geschikt voor een team van dertig.

Honger tijdens het vergaderen?

Wij bieden naast vergaderruimtes ook catering aan voor ontbijt, lunch en de avondmaaltijd. Hierbij zorgen wij voor warme dranken, maar ook frisdranken. De maaltijden worden in buffetstijl geserveerd. Deze zijn daarom dus ideaal voor een vergadering. Het eten is volledig verzorgd wanneer de vergadering begint. En u hoeft zich natuurlijk geen zorgen te maken om pottenkijkers of mensen die in de weg lopen. U kunt wat betreft het diner kiezen uit vier menu’s en een aantal soepen. Ook wat betreft dessert heeft u keuze uit vier opties van lichte tot de wat meer decadente nagerechten.

Faciliteiten voor het vergaderen

Als laatste kan het zijn dat u gebruik wil maken van een beamer of een laptop. De beamer is aanwezig en inbegrepen bij de prijs van de zaal. Daarnaast is er Wifi om dingen op internet op te zoeken die relevant zijn. Ook is er een koffiemachine en een minibar waar u tijdens eventuele pauzes gebruik van kunt maken. Op warmere dagen is het vanzelfsprekend dat u liever niet vergadert. Om dit toch dragelijk te maken, bieden wij airconditioning aan. Dit verkoelt uw hoofd, zodat u zich beter kunt concentreren. Wanneer dit gebeurt, gaat de vergadering ook sneller voorbij. En dat zonder dat er kostbare tijd verloren is gegaan aan een gebrek aan productiviteit door de hitte!

Neem contact met ons op

Er zijn dus nog best veel dingen nodig om effectief en efficiënt te kunnen vergaderen. Maar geen zorgen, Vergaderlocatie Utrecht 030 heeft aan alles gedacht! Wilt u ook kunnen vergaderen en beschikking hebben tot zowel een gepaste ruimte en catering als alle andere faciliteiten? Dat kan. Neem hiervoor en voor extra informatie contact met ons op. Onze gegevens kunt u vinden onder het kopje ‘contact’ rechts bovenaan de webpagina. U kunt natuurlijk ook direct een vergaderzaal reserveren via de webpagina.