Vergaderen Utrecht

De ideale vergaderlocatie Utrecht

Het vinden van een vergaderlocatie is vaak een tijdrovende klus. Een locatie moet voldoen aan een aantal voorwaarden: goede faciliteiten, uitstekende ligging, sfeervolle ruimtes. Vergaderlocatie Utrecht 030 biedt uitstekende mogelijkheden overleg in een prettige setting mogelijk te maken.

Vergaderen Utrecht

Utrecht is een zeer centraal punt in Nederland. Het hart van Nederland waarbij andere streken of steden makkelijk te bereiken zijn. Utrecht zelf is tevens eenvoudig te bereiken met personenvervoer of het openbaar vervoer. In de stad heerst er een aangename sfeer. Dit kan een bepalende factor zijn in de ambiance van het overleg. Vergaderen Utrecht bij 030 is dus ideaal vanwege de bereikbaarheid, omgeving en haar centrale ligging.

Faciliteiten vergaderen Utrecht

De vergaderlocatie 030 is van alle gemakken voorzien. Tijdens vergaderingen en andere overlegvormen is er de beschikking over een scala aan ondersteunende apparatuur. Flip-overs, beamers, elektrische aansluitingen voor eigen apparatuur en whiteboards zijn aanwezig, maar ook een watercooler en een luxe koffiezetapparaat om de innerlijke mens op te laden. Een medewerker zal present zijn om te ondersteunen in de vergadering. Zo kan op uw aanwijzing de opstelling van de ruimte veranderd worden of er geholpen worden op pauzemomenten. De medewerkers zijn dienstverlenend en verlenen kwalitatieve service.

Vergaderen Utrecht: vergaderruimtes

De vergaderruimtes in het gebouw zijn niet enkel voorzien van uitstekende diensten en apparatuur, ook het meubilair en de ruimte zelf is ondersteunend voor het voeren van een zinvol overleg. De luxe bureaustoelen en een solide vergadertafel voldoen aan de eis om een degelijke vergadering te houden. Er is een airco voor warme dagen en er zijn hygiënische sanitaire voorzieningen. De verduisterende zonwering helpt als het licht te fel is. De vergaderruimtes, vernoemd naar de hoogste toppen van de Pyreneeën, zijn comfortabel, rustig en stijlvol. Een buitenplaats met een tuin, fontein en een mooie vijver zorgen voor een plezierig rustmoment. Vergaderen Utrecht op een comfortabele manier, met tevens een terrein waar gratis geparkeerd kan worden.

Vergaderen Utrecht: catering

De vergaderlocatie 030 hanteert foodconcepts die erg geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen. Met een zeer uitgebreide keuze aan salades, soepen, frisdrank, warme dranken, brood, gerechten en gebak, kunt u van een voortreffelijk eetmoment genieten. Met een zogenaamde gesloten kantine kunt u met het vergadergezelschap het ontbijt, de lunch, de pauze of het diner nuttigen. Zo kunt u weer gefocust het overleg in.

Lees ook

Goedkoop vergaderen Utrecht
Vergaderen in Utrecht