Vergaderlocatie Utrecht

Een vergaderlocatie Utrecht in het hartje van de stad. Gratis parkeerplaatsen en goed bereikbaar. Voorzien van alle nodige comfort en wat verder nodig is om efficiënt te kunnen vergaderen. Een ideale vergaderlocatie Utrecht met meer dan voldoende zalen vind je bij Vergaderlocatie Utrecht 030.

Inspirerende vergaderruimtes bij vergaderlocatie Utrecht

Of je nu van vergaderen houdt of niet, een inspirerende ruimte is van groot belang. Een nette zaal en een stille omgeving zijn goed voor de concentratie. Bij onze vergaderlocatie Utrecht vinden jullie alles wat jullie nodig hebben om te vergaderen. Dat begint in de eerste plaats met een goede ruimte. Er is keus uit 5 verschillende zalen. Deze zalen dragen de namen van de grootste pieken van de Pyreneeën. Je hebt bij ons de beschikking over een intieme kleine zaal waar je met 6 personen kunt vergaderen en in onze grootste zaal is ruimte voor 30 personen.

Faciliteiten bij vergaderlocatie Utrecht

Wanneer jullie in een van onze zalen vergaderen, is er altijd een medewerker aanwezig om jullie van dienst te zijn. Het is voor jullie belangrijk om alle aandacht uit te laten gaan naar het onderwerp van de vergadering en wij zorgen voor de rest. Je kunt van te voren aangeven wat de wensen zijn wat betreft de catering en kunt dan gebruik maken van onze kantine. We hebben goede koffie, thee, frisdranken en uiteraard iets lekkers er bij. Ook kun je bij onze vergaderlocatie in Utrecht een ontbijt, lunch of diner gebruiken. Omdat beamers en Wifi redelijk onmisbaar zijn tijdens een vergadering, is dit aanwezig op onze vergaderlocatie.

Voordelen vergaderlocatie Utrecht

Onze vergaderlocatie biedt je de volgende voordelen:
5 Verschillende zalen
– Mogelijkheid om buiten te ontspannen
– Genoeg te eten en te drinken
– Goede sanitaire voorzieningen
– Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig
– Gratis parkeren
– Luxe bureau stoelen

Wil je gebruik maken van onze vergaderlocatie neem dan contact met ons op. Je kunt ons mailen of bellen. Op de website vind je ook een formulier dat je kunt invullen. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om eerst vrijblijvend informatie in te winnen.

Lees ook

Vergaderruimtes
Vergaderlocaties
Goedkope vergaderruimte
Vergaderruimte
Vergaderzaal