Groot of klein, voor elk team wat wils

voor elk team wat wils

Een grote of kleine vergadering?

Wanneer u een vergadering inplant, is het altijd verstandig eerst te letten op hoe groot deze wordt. Er zijn een aantal punten waaraan een grotere vergadering te herkennen valt. Bij grote vergaderingen zijn logischerwijs meer leden van het team aanwezig. Ook gaan deze over de meer algemene onderwerpen. Of er meer agendapunten aan bod komen tijdens dit soort vergaderingen, ligt aan hoe lang deze duren. Een kleine vergadering vertoont logischerwijs tegenovergestelde kenmerken. Groot of klein, de vergaderlocatie moet natuurlijk wel bij het soort vergadering passen.

Een grote zaal voor een groot team

Onze zalen zijn vernoemd naar landen waarvan er veel foto’s aan de muur hangen. Daarnaast hangen er klokken die Nederlandse en buitenlandse tijden aangeven. Dit is erg handig voor mensen die internationaal werken. Voor vergaderingen waar grotere een groter aantal mensen aanwezig zal zijn, bieden wij zalen als “Amerika” en “Nederland” aan. In deze zalen kunnen 20 of 30 personen zonder moeite vergaderen. Bovendien hebben zij beschikking tot verschillende faciliteiten die het vergaderen makkelijker maken, zoals een beamer of een koffieautomaat. Daarnaast is de locatie gemakkelijk vanaf het stadscentrum te bereiken. Ook zijn er meer dan genoeg parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeerplaatsen.

Een kleinere zaal voor een kleiner team

Voor kleinere teams is er de Frankrijk zaal. Deze is te herkennen aan de foto’s van Franse monumenten aan de muur. Dit is een zaal waar zo ongeveer vijftien mensen in passen. Zo kunnen kleinere teams elkaar beter verstaan en beter tot gesprek komen. Daarnaast heeft de Frankrijk zaal een gezellige atmosfeer. Op deze manier blijft de vergadering interessant en blijft iedereen er met zijn of haar hoofd bij. Ook deze zaal beschikt over alle nodige faciliteiten om te kunnen vergaderen. Dat is inclusief catering die voor elke maaltijd van de dag apart te bestellen is.

Faciliteiten en catering

Wat u ook nodig heeft voor een vergadering, Vergaderlocatie Utrecht 030 heeft aan alles gedacht! Dat betekent dus ook de catering voor tussendoor en gratis parkeerplaatsen voor het gehele team. Wilt u ook kunnen vergaderen en beschikking hebben tot zowel een gepaste ruimte en catering als alle andere faciliteiten? Bijvoorbeeld goede Wifi en een beamer met scherm? Dat kan absoluut. Neem hiervoor en natuurlijk voor extra informatie contact met ons op. Onze gegevens kunt u vinden onder het kopje ‘contact’ rechts bovenaan de webpagina. U kunt natuurlijk ook direct een vergaderzaal reserveren via de webpagina.