Waar haal ik mijn vergadermeubilair vandaan?

vergadermeubilair

Waar haal ik mijn vergadermeubilair vandaan?

De groei van ZZP-er naar directeur van een bedrijf met een vast team vergt heel wat kunst- en vliegwerk. Daarbij is het aanbieden van een goede werkplek met de juiste faciliteiten een niet te verwaarlozen onderdeel. Naast de vaste of flexibele werkplekken is er in de meeste gevallen ook een vergaderruimte nodig, zeker als je regelmatig met het team in overleg gaat met opdrachtgevers. Uiteraard ontvang je deze graag in een representatieve omgeving, maar waar vind je het juiste vergadermeubilair?

Online of naar de showroom

Online aanbieders zonder fysieke winkel zijn over het algemeen wat goedkoper, maar wie het zekere voor het onzekere wil nemen, bezoekt toch een of meerdere showrooms. Dit voorkomt dat je straks na een lange vergadering met rugpijn opstaat uit een mooie, maar toch wel erg oncomfortabele stoel. Een tafel op ware grote pakt vaak ook heel anders uit dan op een foto.

Budget

Het ‘geld speelt geen rol’ is jammer genoeg maar voor weinigen weggelegd, maar er is via het web een enorme lijst aan aanbieders van zowel nieuw als gebruikt kantoormeubilair. Ook op marktplaats is een behoorlijk aanbod te vinden. Goed om een en ander te vergelijken. Er zijn ook regelmatig veilingen, waar vergadermeubilair van eigenaar wisselt. Zo is er voor ieder budget wel iets naar wens te vinden.

Trends

Wat is in en wat is uit? Jaarlijks het meubilair vervangen om mee te lopen met de laatste trends is zowel voor de portemonnee als voor het milieu een slecht idee. De aanschaf van een tweedehands, zwaar gedateerde inrichting is uiteraard het andere uiterste.

Capaciteit

Komt het weinig voor dat er met meer dan een paar mensen moet worden vergaderd, dan is de optie om de grotere vergadering buiten de deur te plannen een betere idee dan de aanschaf van een groot aantal stoelen en een enorme tafel, die maar zelden volledig worden benut.

Reserveer nu

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.